Möt våra nya kollegor!

Innan sommaren fick teamet på Arena Opinion ett starkt tillskott till teamet – Sonja Leister. Sonja är i grunden journalist, är proffs på pressarbete, kriskommunikation och har producerat poddar. Hon kommer senast från en tjänst som pressekreterare på Läkare utan gränser.

Läs mer om Sonja: ”Jag vill påverka samhället i Sverige och framförallt hjälpa andra att göra det”

I augusti började grafiska formgivaren Jonna Lindberg äntligen hos oss! Jonna är illustratör och formgivare och har precis gått ut Beckmans designhögskola. På Arena Opinion förgyller hon våra uppdrag med sin formgivning.

Lär känna Jonna närmare i en intervju: ”Nu sluts cirkeln när jag faktiskt får jobba med sociala frågor”

Foto: Anneli Nygårds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *