Nu har Rosaline börjat hos oss!

I september fick Arena Opinion en ny medarbetare, ingen mindre än Rosaline Marbinah! Rosaline är proffs på politik, social hållbarhet och engagemang har många års arbete inom civilsamhället bakom sig. Rosaline var i flera år ordförande för LSU, som samlar 700 000 organiserade barn och ungdomar i Sverige.

Rosaline, vi är så glada över att ha dig här! Berätta mer om vem du är?

Folkrörelser har alltid varit viktiga för mig. Jag växte upp i dem, hittade min röst och fick arbeta för människors tillträde till sina fri- och rättigheter. Som demokrat är rättvisa min drivkraft och under åren har jag fått arbeta med andra för att försöka forma ett sådant samhälle som präglas av politisk, social och ekonomisk jämlikhet. Jag tror på att det är möjligt, så länge vi vill och så länge alla får lika förutsättningar för att kunna påverka.

Vad vill du framförallt bidra med på Arena Opinion? 
Inom Arena Opinion vill jag bidra med att stödja progressiva krafter i samhället, som varje dag och på olika sätt arbetar för rättvisa. Tillsammans med mina fantastiska kollegor vill jag stödja aktörer genom slagkraftigt påverkansarbete, strategisk kommunikation och hitta kreativa lösningar på utmaningar. Om det bara finns två alternativ, vill vi hitta det tredje.

Berätta något om dig som är lite oväntat?
Jag har ett stort intresse för musik. När jag var yngre sjöng jag i en kyrkokör i Sörmland och spelade olika instrument. Musiken är ett stående inslag i min vardag och i den finns inspiration, ro och igenkänning. Jag tycker att det framförallt är utrymmet mellan raderna som fångar något alldeles särskilt bortom de sinnen vi har.

Är du nyfiken på vad Arena Opinion gör? Signa upp dig här så att vi kan hålla dig uppdaterad!
Vill du komma i kontakt med Rosaline? Hon nås på rosaline.marbinah@arenaopinion.se

Foto: Anneli Nygårds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *