Välkommen, Michael!

Arena Opinion växer så det knakar och i december fick vi en ny medarbetare. Michael Norberg Tot kommer senast från jobbet som pressekreterare på Miljöpartiet och har innan dess bland annat jobbat på statlig myndighet, varit konsult på Hallvarsson och Halvarsson och jobbat på Google. Vi är så glada att Michael är med oss nu!

Så kul att du äntligen börjat Michael! Berätta mer om vem du är.
Jag är en göteborgare som levt i frivillig exil sedan 2008. Jag har alltid haft ett stort samhälls- och politikintresse med särskild kärlek för hållbarhets- och jämställdhetsfrågor. Innan Arena Opinion var jag bland annat pressekreterare på Miljöpartiets riksdagskansli, med ansvar för frågor inom klimat, miljö och infrastruktur åt partiets språkrör. På tidigare jobb hade jag ett starkt fokus på digital opinion. Men med mer traditionellt pressarbete under en historisk händelsefylld mandatperiod och valrörelse i ryggen vågar jag påstå att mina kunskaper inom det digitala och analoga är lika goda. Den kombinationen är ganska ovanlig, men väldigt användbar!

Vad ser du framförallt fram emot att göra på Arena Opinion?
Att hjälpa olika samhällsaktörer som arbetar för ett bättre samhälle att få gehör för sina frågor genom kommunikations- och policyarbete, om det så handlar om att skapa digitala kampanjer för att nå ut till allmänheten eller att sammanställa ett politiskt program som drar ögonen till sig från beslutsfattare.

Berätta något av det mest oväntade som du varit med om.
Jag vann en gång en personlig meet and greet med Johnny Cashs dotter, artisten Rosanne Cash. Det var under hennes spelning på Dalhalla 2009 som en funktionär knackade mig på axeln och bad mig att titta under min stol. Där låg nån slags guldbiljett där det stod att jag var utvald till ett personligt möte med Rosanne Cash efter konserten. Vi pratade countrymusik och jag minns att jag tyckte att hon var väldigt sympatisk. Det var roligt!

Är du nyfiken på vad Arena Opinion gör? Signa upp dig här så att vi kan hålla dig uppdaterad!
Vill du komma i kontakt med Michael? Han nås på michael.norbergtot@arenaopinion.se

Foto: Anneli Nygårds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *