Frukost-workshop: Bli bättre på att pitcha till media

Hur ska jag pitcha den här nyheten till media? Hur kan jag sälja in vår nyhet, talesperson eller rapport? Vad väcker journalisternas intresse?  Det är frågor som ofta dyker upp när en jobbar med pressarbete. Välkommen till vår frukost-workshop om att pitcha! Utbyt erfarenheter med kollegor från andra organisationer och kom tillsammans på nya idéer. 

Samtidigt som du äter frukost kommer Arena Opinions kommunikationsstrateg Sonja Leister att dela med sig av några personliga tips. Under sina åtta år som pressekreterare på Läkare Utan Gränser har hon gjort många pitcher och testat ett antal olika sätt att nå ut. I en gemensam workshop arbetar du fram en egen pitch i ett ämne som är relevant för dig.

När? Torsdag 12 oktober kl. 9.00–10.15

Var? Arena Opinion, Barnhusgatan 4, 111 23 Stockholm

Hur?  Deltagande är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost.

Evenemanget är tyvärr fullbokat och det går inte längre att anmäla sig.

Om du har frågor kring evenemanget, vänligen kontakta Sonja på sonja.leister@arenagruppen.se.