Arena Opinion söker grafisk formgivare, föräldravikariat

Vilka är Arena Opinion?

Arena Opinion är en PR- och kommunikationsbyrå som jobbar med ideella organisationer, folkrörelser och företag som vill förbättra samhället. Det kan handla om att våra uppdragsgivare vill påverka opinionen i en viktig fråga, påverka beslutsfattare i rätt riktning eller bli fler medlemmar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med grafisk formgivning i minst två år. Du bör kunna jobba självständigt och projektleda ditt eget arbete. Samtidigt kommer du att ingå i flera projektteam, såväl interna som externa.

Eftersom Arena Opinion jobbar med ideella organisationer och folkrörelser är det ett plus om du har professionell eller ideell erfarenhet från civilsamhället och jobbat med samhällsfrågor på något vis.

Som formgivare förväntas du ta fram idéer för och skapa visuellt innehåll för kampanjer, rapporter, böcker, events, webbsidor och sociala medier. 

Varför jobba på Arena Opinion?

Vi hjälper våra uppdragsgivare att förbättra samhället. 

Utöver det får du

  • Arbeta i en intellektuell och stimulerande miljö
  • Utvecklas och växa i din yrkesroll och som person
  • Stor frihet i kombination med stort ansvar
  • Ett bredare nätverk
  • Kollektivavtal och bra arbetsvillkor

Tjänsten är ett föräldravikariat på 7 månader med möjlighet till förlängning. Tjänsten utgår från vårt kontor i Stockholm city.

Vilka är Arenagruppen?

Arena Opinion ägs av Arenagruppen. Arenagruppen är en ideell förening som rymmer flera olika opinionsbildande verksamheter – Dagens Arena, tankesmedjan Arena Idé, bokförlagen Atlas och Premiss, Arena Skolinformation och Arena Opinion. Gemensamt för oss är att vi vill bidra till en framtidsinriktad samhällsdebatt utifrån de grundläggande värderingarna om jämlikhet, jämställdhet, hållbarhet, social rättvisa, solidaritet, demokrati och frihet.

För att jobba på Arena Opinion förutsätter vi att du delar Arenagruppens värdegrund.

Hur ansöker jag?

Ansök genom att fylla i formuläret. Vi söker någon som är både kreativ och nytänkande. Skicka därför tre tidigare case/arbetsprover i en pdf-fil. Ägna max en sida åt varje case och beskriv gärna målgrupp och brief för formgivningsuppdraget. 

Tack för din ansökan. Vi återkopplar till dig så snart vi får möjlighet!

Sista ansökningsdag är torsdagen den 12 oktober.

Tillträde sker i december 2023.

Fackklubbens kontaktpersoner är Rosaline Marbinah, rosaline.marbinah@arenagruppen.se, samt Staffan Kahn, staffan.kahn@arenagruppen.se.