Hanna är ny kommunikationsstrateg på Arena Opinion

Hanna Lindquist

Välkommen Hanna!

Berätta om din bakgrund!
Min bakgrund har präglats av engagemang inom civilsamhället och politiken. Jag har haft en mängd olika förtroendeuppdrag och arbetat med påverkan på både lokal, nationell och internationell nivå. De senaste sex åren har jag spenderat inom tech- och startupsektorn, där jag varit ansvarig för kommunikation, marknadsföring och kundrelationer på investeringsplattformen Trine.

Varför ville du jobba på Arena Opinion?
Jag har alltid varit intresserad av samhällsfrågor och politik, med en stark drivkraft att hitta platser, sätt och människor som precis som jag vill få saker att hända. Möjligheten att varje dag få arbeta med de fantastiska människor som bygger vårt samhälle starkare – i civilsamhället, på arbetsplatsen, eller på företag – var det som verkligen gjorde att Arena Opinion kändes helt rätt.

Vilka uppdrag ser du mest fram emot att arbeta med?
Mitt intresse för kommunikation grundar sig i nyfikenhet på hur vi människor påverkas av kommunikation och hur det kan driva förändring i samhället. Framförallt ser jag fram emot att hjälpa våra uppdragsgivare med att få genomslag i debatten för viktiga frågor de driver och bli spetsigare i hur de själva arbetar med kommunikationsfrågor. Opinionsbildning, organisationsutveckling, varumärkesarbete och PR är områden som ligger mig varmt om hjärtat.

Berätta något oväntat om dig!
Jag är en otroligt stor kaffenörd, vilket innebär att jag oftast känner till ställen som måste besökas, även om jag aldrig ens besökt staden tidigare. Det finns en stilla dröm om att någon gång i livet öppna det ultimata kaffestället som ska ta det bästa från mina bästa erfarenheter runt om i världen, och givetvis ska vi servera espresso tonic.

Är du nyfiken på vad Arena Opinion gör? Signa upp dig här så att vi kan hålla dig uppdaterad! 

Vill du komma i kontakt med Hanna? Hon nås på hanna.lindquist@arenagruppen.se

Kategorier:
Aktuellt