Jenny Lindahl ny chef för Arena Opinion

I juni tillträder Jenny Lindahl som chef för kommunikationsbolaget Arena Opinion, en del av Arenagruppen.

Som chef för Arena Opinion ansvarar Jenny för att vidareutveckla Arena Opinions verksamhet. Hon kommer även att ingå i Arenagruppens ledningsgrupp.

– Jenny kommer att bli en nyckelperson i både Arena Opinions och Arenagruppens utveckling. Med hennes breda erfarenhet av politisk kommunikation såväl från näringslivet som politiken är jag övertygad om att hon kommer att göra ett utmärkt jobb, säger Håkan A Bengtsson, VD Arenagruppen.

Jenny Lindahl är i dag verksamhetsledare för Svenska Tecknare och var tidigare kommunikationschef på Vänsterpartiet och pr-konsult på Hill & Knowlton.

– Jag kan inte tänka mig ett bättre uppdrag. Arena Opinions medarbetare har en stark och bred kompetens och kreativ höjd på samma gång, så jag ser fram emot att börja arbeta med dem, och med de viktiga samhällsaktörer och fackföreningar som idag är uppdragsgivare. Det ska också bli spännande att utveckla utbudet av tjänster och hitta nya intressanta samarbetspartners. Slutligen är det fantastiskt att få bli en del av Arenagruppen och på så vis få göra ett viktigt avtryck i samhällsdebatten, säger Jenny Lindahl tillträdande chef för Arena Opinion.

Arena Opinion har funnits i fyra år och har fyra anställda och utför kommunikationsrådgivning, utbildningar, studieresor, planering av större arrangemang och mycket mer.

 

För mer information, kontakta Håkan A Bengtsson 073-6541300 eller Jenny Lindahl på 070-0967412

 

Fotograf Jenny Gustafsson

Kategorier:
Okategoriserade