Arena Opinion söker digital strateg

19 Mar 2023 08:00 - 19 Mar 2023 23:59

Vilka är Arena Opinion?

Arena Opinion är en PR- och kommunikationsbyrå som jobbar med ideella organisationer, folkrörelser och företag som vill förbättra samhället. Det kan handla om att våra kunder vill påverka opinionen i en viktig fråga, påverka beslutsfattare i rätt riktning eller bli fler medlemmar.

Vem söker vi?

Vi söker en kreativ person i början av karriären som har ett hjärta för samhällsfrågor. Du älskar att utveckla koncept för digitala plattformar och att skapa nytänkande och engagerande innehåll för organisationer som vill förbättra samhället. Du är troligtvis en person som går igång på tanken att få jobba med frågor som till exempel går ut på att minska utsläpp eller att motverka sociala orättvisor.

Vi tror att du…

  • Är trendkänslig och samhällsintresserad
  • Behärskar något program i Adobe-suiten
  • Kan göra rörligt innehåll till sociala medier och behärskar exempelvis Canva
  • Har testat på digital marknadsföring på sociala plattformar och/eller Google 

Utöver det är det meriterande om du har erfarenhet av följande:

  • Är bekant med email-verktyg så som Mailchimp
  • Kan utvärdera digitala insatser genom statistikverktyg som Google Analytics och Facebook Insights
  • Gillar att skapa och hålla presentationer

Varför jobba på Arena Opinion?

Arena Opinion är en progressiv kommunikationsbyrå som lever som vi lär. Vi är ett snällt gäng som arbetar med intressanta kunder. Hos oss kommer du att få möjlighet att växa, på en byrå utan vassa armbågar och som samtidigt levererar på högsta nivå för uppdragsgivare som arbetar för ett bättre samhälle. Kort sagt kommer ditt arbete att vara kreativt, intellektuellt och utvecklande. 

Arena Opinion har kollektivavtal. Tjänsten är på heltid med provanställning på 6 månader och utgår från vårt kontor i centrala Stockholm.

Vilka är Arenagruppen?

Arena Opinion ägs av Arenagruppen. Arenagruppen är en ideell förening som rymmer flera olika opinionsbildande verksamheter – Dagens Arena, tankesmedjan Arena Idé, bokförlagen Atlas och Premiss, Arena Skolinformation och Arena Opinion. Gemensamt för oss är att vi vill bidra till en framtidsinriktad samhällsdebatt utifrån de grundläggande värderingarna om jämlikhet, jämställdhet, hållbarhet, social rättvisa, solidaritet, demokrati och frihet.

För att jobba på Arena Opinion förutsätter vi att du delar Arenagruppens värdegrund.

Så ansöker du

Sista ansökningsdag är fredagen den 19 mars 2023. Tillträde sker efter överenskommelse.

Frågor besvaras av Silvia Kakembo på silvia.kakembo@arenagruppen.se. Fackklubbens kontaktperson är Rosaline Marbinah, rosaline.marbinah@arenagruppen.se.