Arena Opinion söker kommunikationsstrateg

19 Mar 2023 08:00 - 19 Mar 2023 23:59

Vilka är Arena Opinion?

Arena Opinion är en PR- och kommunikationsbyrå som jobbar med ideella organisationer, folkrörelser och företag som vill förbättra samhället. Det kan handla om att våra kunder vill påverka opinionen i en viktig fråga, påverka beslutsfattare i rätt riktning eller bli fler medlemmar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med kommunikation i minst tre år. Du är väl insatt i och har erfarenhet av arbetet i en ideell organisation eller folkrörelse. Det är meriterande om du utöver detta har erfarenhet från kommersiell verksamhet. 

Utöver det söker vi dig som

  • Har örat mot marken vad gäller nya trender inom digital kommunikation
  • Är en strukturerad projektledare
  • Gillar att skriva och har god språkkänsla
  • Har känsla för färg och form

Dessutom blir vi särskilt glada om du har ett stort nätverk i ideell sektor. 

Låt oss också veta om du har fördjupad kunskap inom något område eller eller en särskild praktisk förmåga som kan komma till användning i arbetet. Det kan röra sig om hantverkskunskaper inom film, foto, ljud, enkel programmering, sökmotoroptimering, influencer marketing, annonsering och dataanalys, sociala medier eller något annat användbart 😀

Varför jobba på Arena Opinion?

Arena Opinion är en progressiv kommunikationsbyrå som lever som vi lär. Vi är ett snällt gäng som arbetar med intressanta kunder. Hos oss får du stor frihet och möjlighet att växa i din yrkesroll. Samtidigt som vi levererar på högsta nivå för våra uppdragsgivare arbetar vi för ett bättre samhälle. Kort sagt kommer ditt arbete att vara kreativt, intellektuellt och utvecklande.

Arena Opinion har kollektivavtal. Tjänsten är på heltid med provanställning på 6 månader och utgår från vårt kontor i centrala Stockholm.

Vilka är Arenagruppen?

Arena Opinion ägs av Arenagruppen. Arenagruppen är en ideell förening som rymmer flera olika opinionsbildande verksamheter – Dagens Arena, tankesmedjan Arena Idé, bokförlagen Atlas och Premiss, Arena Skolinformation och Arena Opinion. Gemensamt för oss är att vi vill bidra till en framtidsinriktad samhällsdebatt utifrån de grundläggande värderingarna om jämlikhet, jämställdhet, hållbarhet, social rättvisa, solidaritet, demokrati och frihet.

För att jobba på Arena Opinion förutsätter vi att du delar Arenagruppens värdegrund.

Hur ansöker jag?

Sista ansökningsdag är söndagen den 19 mars 2023. Tillträde sker efter överenskommelse. Fackklubbens kontaktperson är Rosaline Marbinah, rosaline.marbinah@arenagruppen.se.