Arena Opinion söker organisationsutvecklare

3 Jan 2023 08:00 - 3 Jan 2023 23:59
Arenagruppen, Barnhusgatan 4, Stockholm

Arena Opinion vill stärka vårt erbjudande inom organisationsutveckling. Vårt mål är att kunna erbjuda våra uppdragsgivare rådgivning inom strategi, organisationsutveckling och moderna engagemangsformer.

Vilka är Arena Opinion?

Arena Opinion är en PR- och kommunikationsbyrå som jobbar med ideella organisationer, folkrörelser och företag som vill förbättra samhället. Det kan handla om att våra kunder vill påverka opinionen i en viktig fråga, påverka beslutsfattare i rätt riktning eller bli fler medlemmar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med organisationsutveckling i 5–10 år eller mer. Du är väl insatt i och har erfarenhet av arbetet i en ideell organisation eller folkrörelse. Du har egna teorier om hur ideella organisationer kan växa sig större och mer inflytelserika under det kommande decenniet. Det är meriterande om du utöver detta har erfarenhet från kommersiell eller offentlig verksamhet.

Utöver det söker vi dig som:

  • Är en strukturerad projektledare
  • Är van vid att leda grupper och processer
  • Har god pedagogisk förmåga
  • Är en duktig presentatör såväl muntligt som visuellt

Dessutom blir vi särskilt glada om du har ett stort nätverk i ideell sektor.

Varför jobba på Arena Opinion?

Vi hjälper våra uppdragsgivare att förbättra samhället.

Utöver det får du:

  • Arbeta i en intellektuell och stimulerande miljö
  • Utvecklas och växa i din yrkesroll och som person
  • Stor frihet i kombination med stort ansvar
  • Ett bredare nätverk
  • Kollektivavtal och bra arbetsvillkor

Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning och vi tillämpar provanställning på 6 månader. Tjänsten utgår från vårt kontor i centrala Stockholm.

Vilka är Arenagruppen?

Arena Opinion ägs av Arenagruppen. Arenagruppen är en ideell förening som rymmer flera olika opinionsbildande verksamheter – Dagens Arena, tankesmedjan Arena Idé, bokförlagen Atlas och Premiss, Arena Skolinformation och Arena Opinion. Gemensamt för oss är att vi vill bidra till en framtidsinriktad samhällsdebatt utifrån de grundläggande värderingarna om jämlikhet, jämställdhet, hållbarhet, social rättvisa, solidaritet, demokrati och frihet. För att jobba på Arena Opinion förutsätter vi att du delar Arenagruppens värdegrund.

Hur ansöker jag?

Ansök genom att fylla i formuläret.
Skicka ditt casesvar till jobb@arenagruppen.se
Välj en organisation du känner till väl, men som du inte har arbetat professionellt för. Presentera i ppt-format svar på frågorna: “Vad är [organisationens] främsta problem när det kommer till att organisera och engagera fler personer i framtiden? Vad är ditt förslag på lösning?”

Sista ansökningsdag är måndagen den 3 januari 2023.

Tillträde sker efter överenskommelse.

Fackklubbens kontaktperson är German Bender, german.bender@arenagruppen.se.