Fjärde träffen med Arena Opinions kommunikationschefsnätverk

8 Feb 2023 08:30 - 8 Feb 2023 10:00
Barnhusgatan 4

Är du ny som kommunikationschef i en ideell organisation? Eller har du erfarenhet av rollen men i behov av inspiration och ny input? Då borde du delta i vårt nätverk för kommunikationschefer. Syftet med nätverket är att vara en mötesplats för kommunikationschefer i civilsamhället. På agendan står kommunikationstrender, ny teknik, effektiva arbetssätt och att leda ett team.

Vad får jag ut genom att delta i nätverket?
Syftet med nätverket är att du ska få input och inspiration som hjälper dig att bli bättre i din yrkesroll. Det kan handla om att få koll på nya trender inom kommunikation och civilsamhälle. Genom att vi samlar flera skarpa kommunikatörer och kommunikationschefer som jobbar i ideella organisationer får du också tillfälle att utbyta idéer och erfarenheter med andra i samma situation som du.

Har nätverket redan börjat träffas?
Ja, nätverket startade i maj 2022 och träffas fyra gånger fram till våren 2023. Nätverksträffarna är fristående från varandra så det går bra att börja vara med i nätverket när som helst under året. 

Vad kostar det att delta?
10 000 kr exkl moms för fyra träffar. Då ingår mat och dryck, externa föreläsare och ett härligt nätverk av andra kommunikationschefer.

Vilka datum och tider är det som gäller för 2023?

  • Ons 8 feb 2023 08.30-10.00 – Digital kommunikation

Intresserad och vill anmäla dig?
Skicka ett mail till silvia.kakembo@arenagruppen.se. Silvia kan också svara på dina frågor om nätverket.

Vi ser fram emot att träffa dig!
/ Teamet på Arena Opinion