Så lyckas du i Almedalen

Vill du ha uppmärksamhet under årets politikervecka i Almedalen? Hör av dig till oss på Arenagruppen.

Vi kan »

– Moderera, delta i paneler

– Arrangera större seminarier och event

– Webbsända/göra poddar

– Marknadsföra ditt arrangemang

 

Moderera ditt seminarium

Arenagruppen har moderatorer inom en mängd ämnesområden, från välfärdsfrågor till medieutveckling. Vi har också ett antal experter som kan delta som panelister i ditt samtal. Kanske arrangerar du ett större event och behöver en konferencier? Även där kan vi hjälpa dig.

Möt Arenagruppens rutinerade moderatorer »

Hjälp med hela arrangemanget

Vi har lång erfarenhet av att arrangera seminarier, mingel, runda bordssamtal eller andra Almedalsaktiviteter. Oavsett om du behöver hjälp för att du deltar i Almedalen för första gången eller för att du inte hinner, så kan vi hjälpa dig med projektledning av dina arrangemang.

Webbsända eller göra en podd under Almedalen?

Vi har både den redaktionella och den tekniska kompetensen för att göra bra webbsändningar och poddar så att ditt arrangemang kan nå publik långt utanför Visby.

Annonsera inför Almedalen

Du kan välja mellan att annonsera i magasinet Arena eller på webbtidningen Dagensarena.se, eller båda två. Varje nummer av magasinet Arena läses av 6 000 läsare, varav många är fackliga företrädare, profilerade journalister, forskare och debattörer. Arenas Almedalsutgåva passar dig som vill berätta om ditt seminarieprogram, kommande aktiviteter under Almedalsveckan eller opinionsbildande annonsering mot såväl besökare som de som läser Arena under semestern. Boka annonser i Arenas sommarnummer »

Dagensarena.se är en relevant nyhetskälla för alla som deltar och följer politikerveckan. Vi breddar vår bevakning av seminarie- och aktivitetsutbudet som sker i Visby under Almedalsveckan. I paketen ingår annonsering på nätet inför och under Almedalsveckan. Boka annonspaketet redan nu »

Vill du veta mer?

Kontakta Johanna Lindell, chef Arena Opinion

» johanna.lindell@arenagruppen.se

Kategorier:
Okategoriserade