MENTORSKAPSPROGRAM

Vill du ge en medarbetare möjligheten att växa tillsammans med en vägledare under ett år? Hos oss får adepterna stöd att hitta rollen de vill ha i sitt arbete, hjälp med konkreta utmaningar och en erfaren mentor som kan spegla, utmana och gå vid deras sida under den resa som programmet innebär.

Våra mentorer finns inom olika delar av arbetsmarknaden: Inom akademin, politiken, idéburna organisationer och näringslivet. Programmet pågår under ett år, med start i januari. Adepten och mentorn träffas ungefär en gång i månaden och tar utgångspunkt i adeptens behov och önskemål. Arenagruppen arrangerar också två träffar för att ge en tydlig inramning och inriktning för samarbetet. Vårt syfte med programmet är att skapa förutsättningar för adepterna att utvecklas i sin yrkesroll, få strategier och verktyg att handskas med interna maktstrukturer och hjälp att odla sina styrkor.

Låter det här intressant? Ansök genom att skicka ett mail till oss där du som arbetsgivare eller adept berättar lite om vad du har jobbat med, vilket område du skulle vilja ha en mentor inom och vad du vill utveckla, så tar vi fram förslag på en person som skulle vara bra som mentor för dig.  Att delta i programmet kostar 15 000 exklusive moms och riktar sig främst till personer som inom sin tjänst har möjlighet till fortbildning. Du kan anmäla dig till 2017 års program fram till 30/11.

Hör av dig så berättar vi mer!

Sonja Schwarzenberger, projektledare Arena Opinion

sonja.schwarzenberger@arenagruppen.se

Kategorier:
Okategoriserade