Vad tycker de vi samarbetar med?

Läs ett urval av våra referenser.

”Kreativ kommunikation med fingertoppskänsla”

Elsa Saboonchi, TCO, anlitade Arena Opinion för seminariedeltagande i Almedalen. 

– Jag kan verkligen rekommendera Arena Opinion. De levererar kreativ kommunikation med fingertoppskänsla i samarbetet med sin kund. Arena Opinion har gedigen kunskap om ideella organisationers uppbyggnad och deras kontaktnät inom media är väldigt starkt.

– TCO har tidigare jobbat med Sonja Schwarzenberger som är en mycket skarp och driven projektledare. Vi anlitade henne igen för ett seminariedeltagande i Almedalen.

– I samarbetet med “Bryt tystnaden” – en handbok mot sexuella trakasserier är jag mest nöjd med innehållsproduktionen som verkligen blev lättillgänglig. Rapporten fick ett fantastiskt medialt genomslag som vi samarbetade mycket bra kring tillsammans.

—————————————————————————————————————–

”Vi behövde betrakta oss själva utifrån”

Prisvärda tjänster och egen kompetens på kulturområdet. Därför valde Annelie Nordström, ordförande för Kommunal, att samarbeta med oss. 

 

Varför anlitade ni Arena Opinion?
– Av två skäl, inför kongressen hade vi svårt att hinna med alla uppgifter själva och engagerade fler olika externa aktörer för olika uppdrag. Det primära syftet var att vi har för liten egen kompetens på kulturområdet. Vi anser också att vi behöver hjälp att betrakta oss själva utifrån. Att valet föll på Arena Opinion var dels ett utslag av att vi har stort förtroende för Arenagruppen som aktör sedan tidigare och att vi upplever att Arena Opinion hade just den kompetens som vi efterfrågade.

Hur blev resultatet?
– Mycket bra, på alla sätt. Arena samverkade utmärkt med våra egna medarbetare och gjorde på alla sätt ett utmärkt arbete. Både arbetsprocessen med att hitta lämpliga ledamöter till vår kulturkommitté och att ta fram kandidater till priset, samt själva utdelningsceremonin fungerade till belåtenhet.

Kan du rekommendera andra att anlita oss?
– Absolut, av ovanstående skäl. Arena har dessutom mycket prisvärda tjänster.

—————————————————————————————————————–

Vill du veta mer?

Kontakta Johanna Lindell, chef Arena Opinion

» johanna.lindell@arenagruppen.se

Arena Opinion jobbar med organisationer som vill ha hjälp med att tänka nytt i sitt opinionsbildningsarbete, nå ut till målgrupper de själva inte gör i dag, strukturera och planera sitt kommunikationsarbete och mycket mer. Läs mer om våra tjänster »

Kategorier:
Okategoriserade