Välkommen, Silvia Kakembo!

PR- och kommunikationsfirman Arena Opinion nystartar 2021. Silvia Kakembo har rekryterats till byråchef. Målet är att få verksamheten att växa.

Arena Opinion riktar sig till ideella organisationer, folkrörelser och företag som vill förbättra samhället.

– Arena Opinion är unikt på så sätt att Arenagruppen som vi ingår i är sprungen ur civilsamhället. Vi vet hur medlemsdrivna organisationer funkar. Vi vet hur det är när man går ihop för att försöka påverka samhället till det bättre, säger Silvia Kakembo.

Silvia kommer senast från rollen som politiskt sakkunnig hos Magdalena Andersson på Finansdepartementet. Dessförinnan jobbade hon som marknadsansvarig och managementkonsult på konsultfirman Centigo. Sitt yrkesliv började hon i just ideella organisationer, bland andra Sveriges Elevkårer och SSU.

Nystarten kommer lägligt, menar Silvia:

– Pandemin har förändrat hur vi kommunicerar och kommer troligen att påverka hur vi organiserar oss tillsammans med andra människor. Den som vill vara relevant de närmaste åren behöver anpassa sin organisation och kommunikation till de nya förutsättningarna. Där kan Arena Opinion hjälpa till.

På Arena Opinion finns sedan tidigare kommunikationsstrateg Susanna Kierkegaard och Creative Director Tobias Rydin. Ambitionen är att göra ytterligare rekryteringar under året.

Vill du komma i kontakt med Silvia eller Arena Opinion? Maila på silvia.kakembo@arenagruppen.se eller ring 073-654 13 03.

Kategorier:
Aktuellt