Missa inte filmvisning av Breaking Social i Almedalen

Har vi råd med de rika?

Avgrundsdjupa samhällsklyftor, ett riggat system, de rika som enkelt fördubblar sin förmögenhet – har det dominerande ekonomiska systemet nått vägs ände? I sin nya film Breaking Social visar filmaren Fredrik Gertten vad som händer när klyftorna blivit för djupa, om stress och oro, men också om hopp när människor går ut på gatorna för att försöka förändra en korrupt och djupt orättvis värld. Vi människor bär samarbete i våra gener, kanske dags att skriva om det sociala kontraktet.

Efter filmvisningen arrangerar vi ett samtal med filmens regissör Fredrik Gertten, Magnus Jägerskog, generalsekreterare Bris, Martin Linder, ordförande Unionen. Samtalet leds av Silvia Kakembo, byråchef på Arena Opinion.

Tid: 15:15-17:10

Plats: Folkets Bio, Adelsgatan 39

Anmäl dig här