Ett år efter valet – hur går det för Sverige?

När? Tisdagen den 12 september kl. 8.30–9.15
Var? Digitalt via Zoom

Hade du inte möjlighet att delta? Eller vill du dela med dig till en kollega eller vän? Nu kan du se samtalet i efterhand.


Det har gått ett år sedan valet 2022. Året har präglats av kriget i Ukraina, turerna kring Nato, ekonomisk osäkerhet och diskussioner om kärnkraft, höjda matpriser och anklagelser om brutna vallöften. Vart befinner sig Sverige politiskt idag, ett år efter valet? Och vart är vi på väg? Vilka frågor kommer att dominera den politiska dagordningen den närmsta tiden? Hur påverkar det civilsamhälles­organisationernas hjärtefrågor? 

Delta i Arena Opinions digitala frukostsamtal tisdagen den 12 september. Under samtalet diskuterar vi vilka politiska händelser som har präglat det gångna året, vilka de mest betydelsefulla politiska framgångarna och utmaningarna har varit och får ta del av tankar kring vad som kommer att stå högst på den politiska dagordningen framåt.

Maja Stilling, samhällspolitisk strateg på Arena Opinion, presenterar kort sina tankar kring hur idéburna organisationer kan navigera i det politiska landskapet. Därefter följer ett samtal med en namnkunnig panel.

Medverkande

Amanda Sokolnicki, politisk redaktör Dagens Nyheter
Andreas Johansson Heinö, förläggare Timbro 
Karina Cubilla, ledarskribent Arbetet
Maja Stilling, samhällspolitisk strateg på Arena Opinion

Samtalet skrivtolkas med hjälp av Svensk Skrivtolkning AB.