Sociala medier förändras, hänger civilsamhället med?

Missade du samtalet? Ingen fara! Här kan du se inspelningen i efterhand.

När? Onsdagen den 4 oktober kl. 8.30–9.15
Var? Digitalt via Zoom

Det digitala landskapet förändras i en rasande fart. Dagens kommunikatörer behöver hålla sig uppdaterade på nyckfulla algoritmer och helt nya sociala plattformar. Hur påverkar det organisationers möjligheter att nå ut med sina budskap? Vilka utmaningar väntar runt hörnet – och vad kan vi göra redan idag för att framtidssäkra vår kommunikation?

Under samtalet kommer vi att få lyssna på Arena Opinions digitala strateg Jolin Edbrand. Jolin har 15 års erfarenhet av att jobba med digitala kanaler och ett stort intresse för civilsamhällets digitala närvaro. Här delar hon med sig av sina trendspaningar och hur man som organisation kan förhålla sig till dem. Efter presentationen har du möjlighet att ställa dina frågor. 

Medverkande

  • Jolin Edbrand, digital strateg, Arena Opinion
  • Silvia Kakembo, byråchef, Arena Opinion
  • Du och flera andra som jobbar med sociala medier och digital kommunikation

Samtalet skrivtolkas med hjälp av Svensk Skrivtolkning AB.