Frukost-workshop: Bli bättre på att pitcha till media

Hur ska jag pitcha den här nyheten till media? Hur kan jag sälja in vår nyhet, talesperson eller rapport?  Det är frågor som ofta dyker upp när en jobbar med pressarbete. Välkommen till vår frukost-workshop om att pitcha!

Förra gången var intresset så stort att vi nu anordnar en till pitch-workshop den 17 januari. Lär dig några knep för att pitcha nyheter till media, utbyt erfarenheter med kollegor från andra organisationer och kom tillsammans på nya idéer. 

När? Onsdag 17 januari kl. 9.00–10.15
Var?
Arena Opinion, Barnhusgatan 4, 111 23 Stockholm
Hur? Evenemanget är fullbokat.

Samtidigt som du äter frukost kommer Sonja Leister, kommunikationsstrateg på Arena Opinion, att dela med sig av 5 tips för att pitcha till media. Under sina åtta år som pressekreterare på Läkare Utan Gränser har hon gjort många pitcher och testat ett antal olika sätt att nå ut.

  • Hur väcker jag journalisters intresse?
  • Vad exakt ska jag erbjuda?
  • Hur får jag ut tröga nyheter?

Sedan arbetar du i en gemensam workshop fram en egen pitch i ett ämne som är relevant för dig. Workshopen leds av Kristina Wicksell Bukhari, kommunikationsstrateg på Arena Opinion.

Om du har frågor kring evenemanget, vänligen kontakta Sonja på sonja.leister@arenagruppen.se.