Releasefest för boken ”Mellan drömmen och slitet”

Onsdagen 6 mars släpper Arena Opinions byråchef Silvia Kakembo sin debutbok Mellan drömmen och slitet. Det är en bok som handlar om hur vanliga människor kan förändra och förbättra samhället. Detta vill vi gärna fira med dig – varmt välkommen på releasefest!

Var: Barnhusgatan 4, Stockholm
När: Onsdag 6 mars, kl. 17.00–20.00
Hur: Vi bjuder på enklare mat. I baren blir det kompispris på dryck! Anmäl dig här!

Mellan drömmen och slitet är till för dig som ser problemen och kanske har lösningarna, men som ännu inte har alla verktyg. Här kan du hämta inspiration till nya metoder för att skapa opinion och nå ut, lära dig hur du skriver en kommunikationsstrategi och få konkreta tips på hur du ökar genomslaget i samhällsdebatten.

Boken är lika användbar oavsett om du precis börjat med påverkansarbete eller om du varit med ett tag. Den utgår från att du är en ganska vanlig person utan stor kampanjbudget som vill påverka samhället och politiken. Men den är också skriven med övertygelsen att ju fler som är med och påverkar samhället, desto bättre och rättvisare blir det.

Boken ges ut av bokförlaget Atlas och går redan nu att förboka här


Är du journalist och vill skriva om boken? Ta kontakt med Klara Andersson Åsman på klara.andessonasman@arenaopinion.se så guidar hon dig rätt.