Almedalsmingel med Arenagruppen

Befinner du dig i Almedalen onsdagen den 26 juni? Anmäl dig till vårt årliga Almedalsmingel! Det är ett utmärkt tillfälle att träffa gamla vänner, knyta nya kontakter, diskutera de just nu viktigaste samhällsfrågorna och få koll på det senaste som händer inom Arenagruppen.

När? Onsdagen den 26 juni kl. 16.00–18.00.
Var? Restaurang LeMur på Strandgatan 15 i Visby.
Hur? Anmäl dig här senast den 24 juni. Antalet platser är begränsat.

 

Vi kommer att bjuda på svalkande dryck och det finns möjlighet att beställa vedugnsbakad pizza att äta.

Vi ser fram emot att ses! 


Arenagruppen består av tankesmedjan Arena Idé, tidningen Dagens Arena, bokförlagen Atlas och Premiss, Arena Skolinformation samt pr- och kommunikationsbyrån Arena Opinion som även erbjuder stöd i rekryteringsprocesser.