Strategi

Med en gedigen strategi i ryggen blir det lättare att fatta väl underbyggda beslut och få ut mer av era kommunikations­insatser. Vi kan leda processen med att ta fram en kommunikations- eller medlemsstrategi som är väl förankrad i er organisation. Vi erbjuder även second opinion på strategier som tagits fram internt. 

Kommunikations­strategi

En kommunikations­strategi beskriver vilka avgörande vägval ni som organisation gör om målet för er kommunikation, vilka målgrupper ni vill nå, vilka kanaler ni ska använda och vilken ton ni vill ha när ni pratar med målgruppen. Vi kan hjälpa er med processen att ta fram en kommunikations­strategi som är väl förankrad i er organisation.

Medlemsstrategi

En medlemsstrategi beskriver organisationens vägval kring hur ni engagerar människor i er organisation, vilka målgrupper ni vill nå och vilket stöd ni ger till personer som engagerar sig i organisationen. Vi kan hjälpa er med processen att ta fram en medlemsstrategi som är väl förankrad i organisationen.

Digital strategi

Det digitala landskapet förändras snabbt och gamla sanningar om vad som fungerar behöver ständigt omprövas. Dessutom förändras ofta regelverken för opinions­bildning i digitala kanaler. Arena Opinion kan hjälpa er att navigera i frågor som kanalval, målgrupps­analys, målsättningar, uppföljning och analys. Vi kan också hjälpa till med en separat kanalstrategi när ni startar upp er närvaro på en ny plattform.

Mia Laurén
Kommunikationsstrateg
mia.lauren@arenaopinion.se
073-654 13 21