Föreläsare och moderatorer

Vi vill gärna dela med oss av vår kunskap för att stärka ditt team eller din organisation. Anlita oss för utbildningar, workshops eller moderatoruppdrag. 

Workshops

Har ni en ny idé som ni vill utveckla? Eller har ditt team kört fast? Ibland kan det behövas en person utifrån som faciliterar samtalen och håller i taktpinnen – allt för att ni i teamet, styrelsen eller lednings­gruppen ska kunna fokusera på innehållet. Vi är vana att leda kreativa och strukturerade workshops som ger verklig nytta för organisationen.

Utbildningar och föreläsningar

Inom Arena Opinion och Arenagruppen finns en bredd av kompetenser inom såväl samhälls­frågor som kommunikation. Våra experter kan delta i paneler, hålla föreläsningar eller skräddarsy en utbildning för din organisation. Exempel på vanliga ämnen vi föreläser om är medieträning, opinions­bildning, påverkans­arbete, sociala medier, kommunikations­planering, engagemangsformer och ungas engagemang.  

Maja Stilling
Samhällspolitisk strateg
maja.stilling@arenaopinion.se
073-315 00 15 

Våra föreläsare och moderatorer

Silvia Kakembo

Arena Opinions byråchef Silvia Kakembo är en mycket uppskattad föreläsare, moderator och konferencier. Tillgänglig för uppdrag från och med februari 2025.

Aida Badeli

Aida Badeli är expert på opinionsbildning och att kanalisera ungdomars engagemang. Hon är en van föreläsare, utbildare och moderator.

Kristina Wicksell Bukhari

Kristina Wicksell Bukhari är en van processledare som utbildat och föreläst för en rad olika grupper, samt modererat såväl konferenser som panelsamtal och debatter. Kristina kan bjuda på inspirerande exempel på framgångsrik kommunikation och är expert på att formulera budskap på ett lättbegripligt och övertygande sätt.

Sonja Leister

Behöver din organisation bli bättre på att nå ut i media? Sonja Leister är journalist i botten och har även lång erfarenhet av pressarbete. Hon håller våra populära medie- och budskapsträningar.

Maja Stilling

Vår samhällspolitiska strateg Maja Stilling är en van moderator. Hon har en bakgrund som politiskt sakkunnig, bland annat med politikområdena sjukförsäkring, familjepolitik och pensioner.

Jolin Edbrand

Vår digitala strateg Jolin Edbrand pratar gärna om digitala kanalers roll inom opinionsbildning, leder kreativa workshops eller håller praktiska utbildningar inom digital kommunikation.