Så speglar ni hela Sverige i er kommunikation

1 Dec 2021 08:30 - 1 Dec 2021 09:15
Online, anmäl dig för att få en länk

David Khabbazi_Silvia Kakembo_Seher Yilmaz

Hur kan din organisation bli bättre på att spegla Sverige? Hur kan ni praktiskt jobba med inkludering i er kommunikation? Och hur kan civilsamhällets organisationer få till den bredd av medlemmar, aktiva, förtroendevalda och anställda tjänstemän som man så gärna vill ha? 

Dessa trixiga frågor kommer vi att fördjupa oss i under ett kort frukostsamtal. Till vår hjälp har vi författaren Seher Yilmaz och entreprenören David Khabbazi. Tillsammans diskuterar vi användbara begrepp ur Sehers nyutkomna bok på temat. David bidrar med perspektiv kring hur datadrivna insikter kan ge svar på hur minoriteter kan inkluderas. Avslutningsvis bjuder Silvia Kakembo från Arena Opinion på några praktiska kommunikationstips kring hur din organisation kan bli bättre på inkludering.

Välkommen att delta i ett samtal där vi har kommit förbi diskussionen om att något måste göras och istället fördjupar oss i hur civilsamhällets organisationer kan bli bättre på inkludering och att spegla Sverige så som det verkligen ser ut.

Medverkande

  • Seher Yilmaz, tidigare ordförande för Rättviseförmedlingen, nu aktuell med boken Vad jag pratar om när jag pratar om rasism och till vardags organisationsutvecklare med fokus på jämlikhet
  • David Khabbazi, medgrundare av The Social Few, som bl. a. specialiserar sig på insiktsdriven kommunikation och digitala dialoger med Sveriges minoritetsgrupper.
  • Silvia Kakembo, byråchef på Arena Opinion
  • Du och flera andra som jobbar med kommunikation i en ideell organisation

Anmäl dig här senast måndagen den 29 nov.

Vill du ha skrivtolkning för att kunna delta i samtalet? Anmäl det i anmälningsformuläret.