Kontakt

Jenny Lindahl

jenny.lindahl@arenagruppen.se

073-6541321


Jenny Lindahl är chef för Arena Opinion. Hon har erfarenheter som bland annat pr-konsult på Hill & Knowlton, kommunikationschef Vänsterpartiet, förbundsordförande för Ung Vänster och kommer närmast från Svenska Tecknare där hon var förbundsdirektör.

Linnea Granath

linnea.granath@arenagruppen.se

073-65 41 312


Linnéa Granath är projektledare för Arena Skolinformation. Hon kommer senast från Kommunal där hon arbetade som ombudsman med fokus på unga och hur organisationen ska lyfta ungas perspektiv och bättre ta vara på ungas engagemang. Innan dess har Linnea lång erfarenhet av arbete inom välfärden, och ett fackligt engagemang som förtroendevald på alla nivåer. Linnéa är rotad på landsbygden där hon är född, uppväxt och fortfarande bor, i Ydre i södra Östergötland. Med fötterna i glesbygden, facket och gräsrotsrörelsen är Linnéa en driven strateg som ser helheter och tänker långsiktigt men samtidigt är förankrad i verkligheten. Tidigare har Linnéa också jobbat som journalist, och har förutom skrivande, kommunikation och projektledning kompetens även inom t.ex. genusvetenskap, hållbar utveckling och förhandling.

Tove Hägg

tove.hagg@arenagruppen.se

073-654 13 04


Tove Hägg är kommunikationsstrateg på Arena Opinion. Hon har tidigare arbetat på Sveriges Kommuner och Landsting i projektet Sveriges Viktigaste Jobb, samt jobbat som skribent och projektledare på reklambyrån Kärnhuset och som kommunikatör på Folke Bernadotteakademin.  Toves spetskompetenser sträcker sig över skilda områden så som retorik, redaktionellt arbete, produktionsprocesser/ledning kring att t.ex. ta fram trycksaker, webbplatser, kundtidningar, Almedalslogistik, myndighetspåverkan och pr-arbete med såväl idéer och opinionsbildning som marknadskommunikation.

María-Elsa Salvo

maria-elsa.salvo@arenagruppen.se

073-654 13 03


María-Elsa Salvo är kommunikationsstrateg för Arena Opinion. María-Elsa arbetar med hela kedjan av kommunikation och politisk påverkan, från strategier för att vinna opinionen till praktisk produktionsledning av events, kampanjer, studieresor, seminarier och vad som än behöver göras. Hon tänker och löser problem snabbt och bidrar förutom med sin sakkompetens med värme, energi och inspiration i ert arbete. Hon har också ett brett kontaktnät som innefattar inte bara beslutsfattare, utan även förortens aktivister.

Sonja Schwarzenberger

sonja.schwarzenberger@arenagruppen.se

073-250 96 82


Sonja Schwarzenberger är senior kommunikationsrådgivare på Arena Opinion. Hon inriktar sig främst på att ta fram kreativa kampanjer, producera längre skrifter som läromedel, rapporter och böcker. Sonja blir ofta anlitad för att moderera samtal inom politik, samhälle och kultur. Tidigare arbetade Sonja som producent och programledare för Sveriges Radio och som chefredaktör för tidskriften Bang. Hon har lång erfarenhet att arbeta med ämnen som: jämställdhet, arbetsrätt, sexualpolitik och folkbildning.

Tobias Rydin

tobias.rydin@arenagruppen.se

Telefon: 08-522 574 62


Tobias är Art Director, formgivare och kreatör för bland annat kampanjer, filmer och trycksaker för Arena Opinion. Han har i många år arbetat med tidningar, bland annat Magasinet Arena och Dagens Nyheter. Nu har han helt omfamnat den rörliga bilden och det digitala tidevarvet, och producerar grafisk form för den föränderliga målgrupp som hänger på Youtube och Facebook. Tobias kan förverkliga de visioner och bilder vi har i huvudet och skapa det där extra som gör en kampanj framgångsrik.

Inte minst viktigt är att Tobias alltid ser lösningar istället för problem. Vi vet det låter som en trött klyscha, men ni kommer också bli förbluffade.