Fyra frågor till Mia Laurén på Arena Opinion

Välkommen Mia! Berätta om din bakgrund?
Jag är 37 år och bor i södra Stockholm. Jag kommer närmast från en tjänst som kommunikationsstrateg på Kulturhuset Stadsteatern. Innan det har jag varit kommunikationschef på tankesmedjan Global Utmaning som är inriktad på hållbar utveckling, innan dess var jag i flera år marknadsansvarig och skribent på tidningen OmVärlden där vi bevakade globala utvecklingsfrågor. Jag började mitt yrkesliv som kampanjledare på Operation Dagsverke med att engagera 80 000 elever årligen för utbildningsprojekt i olika delar av världen. 

Varför ville du jobba på Arena Opinion?
Mitt hjärta klappar för samhällsfrågor, att få förändra samhället i en positiv riktning. Sen tycker jag att det är intressant att få komma in utifrån och få hjälpa organisationer med hur just de kan förbättra sin kommunikation. Arena Opinion är  just nu i en spännande utvecklingsfas med många nya projekt, där jag ser stora möjligheter för framtiden. Arenagruppen är också en arbetsplats med en intressant och viktig verksamhet i stort och trevliga kollegor! 

Hur kan du hjälpa Arena Opinions kunder?
Jag kan identifiera vilka styrkorna i olika organisationer är och vad de bör prioritera i sin kommunikation – hitta sin röda tråd. Av erfarenhet vet jag både hur stora och små organisationer fungerar. Jag kan också skrivande i alla dess former eller arrangera och moderera seminarier. Jag vill även hjälpa organisationer med hur de kan förbättra sina digitala strategier och kommunikationen i sina sociala medier. 

Berätta något oväntat om dig!
Jag har en gång varit statist i den då dyraste filmproduktionen i Indien någonsin; “Blue”, med Kylie Minogue och en av Bollywoods största stjärnor Akshay Kumar i huvudrollerna. Tyvärr kom min scen inte med i filmen. Men jag tjänade 500 spänn. 

Är du nyfiken på vad Arena Opinion gör? Signa upp dig här så att vi kan hålla dig uppdaterad: https://arenaopinion.se/nyfiken/

Vill du komma i kontakt med Mia? Hon nås på mia.lauren@arenagruppen.se 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *