Julia är ny kommunikationsstrateg på Arena Opinion

Berätta om din bakgrund!
Jag startade min yrkesbana som fotograf men har de senaste 15 åren jobbat med kommunikation och projektledning med fokus på civilsamhälle och att skapa engagemang för olika samhällsfrågor. Senast kommer jag från Illustratörcentrum och innan det arbetade jag på ABF Stockholm där jag var ansvarig för deras publika verksamhet.

Varför ville du jobba på Arena Opinion?
Det känns som ett perfekt tillfälle att få använda min samlade erfarenhet till att göra skillnad och få hjälpa organisationer som tror på samma saker som jag.

Vilka uppdrag ser du mest fram emot att arbeta med?
En av fördelarna med att arbeta som konsult är att uppdragen skiljer sig åt och jag ser fram emot variationen, att få lära känna flera nya organisationer och människorna i dem. Sen brinner jag lite extra för stora kampanjer med utmaningen att hitta ett brett samhällsengagemang.

Berätta något oväntat om dig!
Jag har ett förflutet som DJ, och gillar fortfarande att nörda ner mig i musik. Lägger på min fritid ner oproportionerligt mycket tid på att leta efter ny musik och göra olika låtlistor.

Är du nyfiken på vad Arena Opinion gör? Signa upp dig här så att vi kan hålla dig uppdaterad! Vill du komma i kontakt med Julia? Hon nås på julia.bjorne@arenagruppen.se

Foto: Anneli Nygårds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *