Samtalsturné Breaking Social

Vi åker på turné med Fredrik Gertten och har filmvisning av Breaking Social med efterföljande panelsamtal i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Lund. Se till att boka din biljett redan nu. 

Vad handlar Breaking Social om?
Har vi råd med de rika? Avgrundsdjupa samhällsklyftor, ett riggat system, de rika som enkelt fördubblar sin förmögenhet – har det dominerande ekonomiska systemet nått vägs ände? I sin nya film Breaking Social visar filmaren Fredrik Gertten vad som händer när klyftorna blivit för djupa, om stress och oro, men också om hopp när människor går ut på gatorna för att försöka förändra en korrupt och djupt orättvis värld. Vi människor bär samarbete i våra gener, kanske dags att skriva om det sociala kontraktet.

Stockholm, 15 augusti
I samtalet medverkar Fredrik Gertten, filmens regissör, Elinor Odeberg, chefsekonom Arena Idé och Anders Lindberg, politisk chefredaktör Aftonbladet. Samtalet leds av Silvia Kakembo, byråchef Arena Opinion. 
Biograf Grand, köp dina biljetter här

Uppsala, 16 augusti
I samtalet medverkar Fredrik Gertten, filmens regissör, Lisa Pelling, chef Arena Idé och Isadora Wronski, senior strateg Greenpeace. Samtalet leds av Silvia Kakembo, byråchef Arena Opinion. 
Fyrisbiografen, köp dina biljetter här

Göteborg, 17 augusti
I samtalet medverkar Fredrik Gertten, filmens regissör, Robin Zachari, Skiftet, Alexander Ahl, Fridays for Future. Samtalet leds av Aida Badeli, kommunikationsstrateg Arena Opinion. 
Hagabion, köp dina biljetter här

Malmö, 22 augusti
I samtalet medverkar Fredrik Gertten, filmens regissör, Petter Larsson, författare och journalist samt en representant från Handels. Samtalet leds av Aida Badeli, kommunikationsstrateg Arena Opinion. 
Biograf Panora, köp dina biljetter här

Lund, 29 augusti
I samtalet medverkar Fredrik Gertten, filmens regissör, Parvin Ardalan, ledamot i Svenska Pen och medborgarrättsaktivist, Martin Nihlgård, generalsekreterare Individuell Människohjälp. Samtalet leds av Aida Badeli, kommunikationsstrateg Arena Opinion. 
Biograf Kino, köp dina biljetter här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *