Premiär: nätverksträff för organisationschefer

Hur bygger vi en organisation som kanaliserar människors engagemang på bästa sätt? Hur når vi nya målgrupper och utvecklar vår organisation för att engagera fler? Välkommen på Arena Opinions första nätverksträff för organisationschefer.

Kommunikationsstrategerna Kristina Wicksell Bukhari, Aida Badeli och Silvia Kakembo har under många år arbetat med att bygga och utveckla organisationer, med fokus på hur vi kan skapa engagemang och samhörighet. På träffen delar de med sig av sina bästa tips och du får möjlighet att bolla och diskutera utmaningar och lösningar tillsammans med andra i samma roll.

  • När? Tisdagen den 13 februari kl. 11.30-13.00
  • Var? Arena Opinion, Barnhusgatan 4, 111 23 Stockholm
  • Hur? Deltagande är kostnadsfritt och vi bjuder på lunch. På grund av lokalens storlek har vi ett begränsat antal platser. Anmäl ditt intresse, så återkommer vi med besked om du har fått en plats. Anmälan stängd.

Nätverk för organisationschefer

Nätverksträffen riktar sig till dig som arbetar med organisationsutveckling, engagemang och medlemsfrågor i en ledande position. Du kan till exempel vara chef för verksamhetsutveckling, avdelningschef för medlem och folkrörelse, organisationschef eller organisationsstrateg.