Trendspaning inför Almedalen 2024

Står ni i valet och kvalet om ni ska åka till Almedalsveckan i sommar? Har ni svårt att sätta fingret på vad ni ska satsa på med er medverkan? Vill ni ha inspiration för hur ni ska lyckas nå ut i det kommunikativa bruset i Visby? Välkomna på frukostsamtal om politikerveckan i Almedalen 2024.

De senaste åren har allt fler organisationer tvekat kring sin närvaro under Almedalsveckan. Det är ganska kostsamt och det är inte alltid lätt att veta hur man får ut maximalt av sin närvaro. Aida Badeli har stått på alla scener i Almedalen, Kristina Wicksell Bukhari har tagit emot utmärkelser som Hetast i Almedalen och Coolast i Almedalen och Klara Andersson Åsman har gedigen erfarenhet av att jobba med publika arrangemang. På detta frukostsamtal med Arena Opinion samlar vi ihop oss inför sommarens vecka och delar med oss av trendspaningar för hur organisationer kan synas och höras med sina frågor. Välkommen!

Samtalet skrivtolkas med hjälp av Svensk Skrivtolkning AB.

När? Tisdag den 20 februari kl 8.30–9.15

Var? Digitalt via Zoom

Hur? Anmäl dig här senast 16 februari

Medverkande

  • Aida Badeli, kommunikationsstrateg, Arena Opinion
  • Kristina Wicksell Bukhari, kampanj- och kommunikationsstrateg, Arena Opinion
  • Klara Andersson Åsman, projektledare, Arena Opinion
  • Du och flera andra som jobbar med kommunikation, PR och press