Välkommen Jennifer, ny rekryteringskonsult och kommunikationsstrateg

Nu har Jennifer Söderström börjat på Arena Opinion! Jennifer har flera års erfarenhet av att jobba som rekryterande chef inom civilsamhället och folkbildningen. Hon har haft roller som kommunikationschef, regionchef och projektledare och har genom dessa erfarenheter bred kunskap inom både kommunikation och rekrytering. 

Det är så kul att du börjat Jennifer! Du ska vara med och hjälpa oss att erbjuda rekryteringstjänster. Kan du dela med dig av vad du kommer att göra? 

Det ska bli fantastiskt roligt att vara med och starta upp ett så efterfrågat erbjudande till Arena Opinions kunder. Jag kommer att hjälpa organisationer i civilsamhället att spara på sin egen tid och hitta rätt personer till rätt plats. Till oss kan man vända sig om man antingen behöver stöd i delar av rekryteringsprocessen eller hela processen från start till slut. 

Vad ser du fram emot mest i jobbet med att stötta civilsamhällesorganisationer i sina rekryteringsprocesser?

Jag ser fram emot att få vara med och bidra till ett starkt civilsamhälle där rätt person är på rätt plats och får nå sin fulla potential. Jag vet själv hur stressigt det kan vara som chef när en rekryteringsprocess tar upp väldigt mycket tid och hur tacksamt det är att få hjälp. Tack vare Arena Opinions stora nätverk och kunskap om civilsamhällesorganisationer kan vi snabbt sätta oss in i våra kunders behov och effektivt nå ut i våra kanaler för att hitta rätt kandidater. Det är en stor fördel för oss.

Många har en bild av att det är dyrt att ta hjälp med rekrytering, men att rekrytera fel är mer kostsamt och kan inte bara räknas i pengar utan också i den tid och det engagemang som läggs ner. 

Nu till den klassiska Arena Opinion-frågan. Berätta något riktigt oväntat om dig själv.

Jag har tävlat i Lilla melodifestivalen, MGP Junior, första gången det sändes i Sverige. Och boxats på tävlingsnivå. Det är fantastiska minnen men inga karriärer jag har byggt vidare på, haha. 

Har du behov av stöd i rekrytering eller vill bolla något annat med Jennifer? Hon nås på jennifer.soderstrom@arenagruppen.se eller 070-617 57 38. 


Foto: Anneli Nygårds