Digitalt turnéstopp: Vässa din strategi för opinions­bildning och påverkan

För en månad sedan släppte Silvia Kakembo och kollegorna på Arena Opinion boken Mellan drömmen och slitet – en bok om opinionsbildning och påverkan. Sedan dess har de turnerat land och rike runt med boken. Nu bjuder vi in dig till ett digitalt turnéstopp. Välkommen på ett frukostsamtal där vi delar med oss av det bästa från boken!

Hur kan en civilsamhälles­organisation utan stor budget nå ut med sin hjärtefråga? Hur går man tillväga för att påverka samhälls­debatten? Hur blir drömmen om ett bättre samhälle verklighet? Under frukostsamtalet berättar vi om våra bästa tips kring opinions­bildning och påverkan. Dessutom får du lära dig att tänka lite mer som en kommunikations­strateg.

Missade du samtalet? Se det inspelningen här.

Samtalet leds av Aida Badeli, kommunikations­strateg på Arena Opinion. Under samtalet berättar Silvia Kakembo, byråchef på Arena Opinion, mer om bokens innehåll. Givetvis är du välkommen att delta med dina frågor.

Boken bygger på lärdomar från de hundratals uppdrag vi på Arena Opinion har haft genom åren. Här kan du läsa mer om boken.

Samtalet skrivtolkas med hjälp av Svensk Skrivtolkning AB.

Varmt välkommen!